Kilpailu, jossa etsitään Suomen  kansainvälisintä työnantajaa. 

IEY-2022-940x426.png
JCI-United-International-employer-some-l

Tietoa kilpailusta

International Employer of the Year -kilpailussa etsitään suomalaisia organisaatioita, jotka ovat onnistuneesti rekrytoineet, ottaneet palvelukseensa ja pitäneet palveluksessaan maahanmuuttajia ja kansainvälisiä osaajia. Kilpailun avulla Suomen Nuorkauppakamarit ry haluaa esitellä työnantajien menestystarinoita ja kannustaa yhä useampia organisaatioita rekrytoimaan ulkomaalaisia, jotka ovat avainasemassa Suomen tulevan talouskasvun kannalta.

JCI Unitedin vuonna 2021 käynnistämässä kilpailussa etsittiin Pirkanmaan kansainvälisintä työnantajaa. Tänä vuonna Suomen Nuorkauppakamarit ry tuo kilpailun koko Suomeen!

Ja vuoden 2021 voittaja on...

Raami Arkkitehdit OY

Ensimmäisen International Employer of the Year -kilpailun voittaja on tamperilainen Raami Arkkitehdit Oy! Onnittelut voittajalle! Päätös ei kuitenkaan ollut helppo. Kilpailussa oli ehdolla kymmenen poikkeuksellista työnantajaa, jotka olivat tehneet hienoa työtä kansainvälisen ja monikulttuurisen työyhteisön rakentamiseksi.

Raami Arkkitehdit erottui joukosta ja vakuutti palkintoraadin sillä, että heidän liiketoimintaympäristönsä ei sanellut tarvetta rekrytoida kv-talentteja ollakseen esimerksi kilpailukykyinen tietyillä markkinoilla. He olivat tehneet niin löytääkseen tarvittavan osamisen työnhakijoiden kansallisuudesta riippumatta. Tehtyään ensimmäisen onnistuneeksi osoittautuneen kv-taustaisen henkilön rekrytoinnin, Raami Arkkitehdit Oy on jatkanut monikansallisen ja -kulttuurisen arkkitehtitiimin rakentamista.

Onnea Raami Arkkitehdit!

Auta meitä löytämään voittajaehdokkaat!

Image by Ariel

Ehdota kansainvälistä työnantajaa!

Tiedätkö tai työskenteletkö yrityksessä, joka on mielestäsi ansainnut International Employer of the Year -tittelin? Suomi tarvitsee lisää tällaisia yrityksiä, auta meitä löytämään ne!

Keräämme ilmiantoja ja hakemuksia 4.4.-29.5.2022 aikana.

IWWOF_stamp-300x293.png

Kumppanit

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja kilpailusta ja siitä, miten voit osallistua.

Pauliina Papunen, projektipäällikkö 2022

Suomen Nuorkauppakamarit ry

050 5966181

  • Facebook
  • LinkedIn

Kiitos lähettämisestä!

Business Meeting